pondelok 10. apríla 2017

Sri Lanka omráčiť India s pozoruhodný comeback test víťazstvo

Rangana Herath zobral sedem gólov vo vznešenom zobrazenie ľavého ramena spin bowling napájať Srí Lanka na veľkolepé comeback víťazstvo o 63 behov proti Indii na štvrtý deň úvodnom teste v Galle v sobotu.

Trailing po väčšinu zápasu potom, čo bol všetci von v deň začatia na 183, hostitelia scythed cez indickej poradí s 37-ročný Herath pridaním šesť gólov jeho nočné odvolanie otvorení pálkar Lokešem Rahul pre jeho 22. päť -wicket záťah v testoch.

Off-zvlákňovacej Tharindu Kaushal, kto vzal päť gólov v prvej smene, za predpokladu, vynikajúcu podporu tým, že zdvihne ďalšie tri v druhej smene v Indii, ktorí pokračovali v deň na 23 ° C jeden, boli natočené pozor na 112 hodinu po obede.Ajinkya Rahan (36) bol jediný indický batsman poskytnúť nejaký odpor, ale aj on padol na Herath, lemovanie ľstivý číselník pre domáce kapitán Angelo Mathews pri preklzu.

Sri Lanka vyzeral mŕtvy a pochovaný na 95 pre päť v piatok potom, čo pripustil prvý-smena vedenie 192, ale Dinesh Chandimal je swashbuckling neporazený 162 im umožnila usporiadať protiútok a nastaviť Indii cieľ víťazstvo 176.

hostitelia, ktorí stratili ich poslednej sérii skúšok na domov do Pakistanu, dal obrovský tlak na Indiu s tesným bowling a niekoľko chytrých úlovky. India sa nepodarilo nájsť bodovania príležitostí, s first-smena stotník Shikhar Dhawan, neporazený na 13 cez noc, pričom 36 lôpt streliť svoj prvý beh v dopoludňajších hodinách.Ktorý pochádzal z prerastené štyri sa lopta len tesne minul pahýľ nohu po tom, čo vzal výhodu.

Herath, ktorý bol preč forma v posledne j dobe a išiel wicketless v prvej smene, udrel s jeho prvý ples dňa odosielanie nightwatchman Ishant Sharma von nohu predtým. On tiež predstavoval bránkami z Rohit Sharma, kriketová brankár Wriddhiman Saha, Harbhajan Singh a Ravichandran Ashwin, zatiaľ čo Kaushal zdvihol India kapitán Virat Kohli a potom sa ostro spiatočnej úlovok poslať späť Dhawan.

Amit Mishra bol konečný človek von Kaushal, čo vyvolalo divoké oslavy zo strany Srí Lanky.Druhý test, posledný pre vyradenie srílanská odpaľovanie oddaný Kumar Sangakkara, začne vo štvrtok v meste Colombo.

"To je absolútny obrat to bolo," povedal Mathews pri slávnostnom vyhlásení. "Myslel som, že Chandimal bol vynikajúci. On nám jednou rukou dostal bojové skóre. Boli sme dole a von pre posledné tri a pol dňa a museli sme dať náš najlepší strelec. "

Kohli pripustil jeho tím nemal nikoho viniť, ale seba. "Nepodarilo sa nám využiť v súvislosti s nástupom prvých päť gólov [v druhej smene]," povedal. "Mali sme dokončili hru off v danej relácii. Jeden zlý sedenie a veci sa môžu otočiť úplne. Veľký, veľký úver Rangana spôsob, akým sa unikal dnes.Myslím, že je to world-class nadhadzovač. "


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára