štvrtok 20. júla 2017

Kométa prepína na zápasový mód. Nasadíme to najskúsenejší, velí kouč

Hop na ľavú, hop na pravú. Šprint po pravom boku, šprint po ľavom. Kapitán Kométy Leoš Čermák neúnavne zdoláva schody na tribúne. Polovica tímu zasa zostáva aj po konci dopoludňajšieho tréningu na ľade.

Vo studenú oázu, kde drina nevadí, sa v tropických dňoch premenila DRFG Arena. A brnenským hokejistom vlastne ani nevadí, že sa potí. "Ale pritom sa taky schladíme," usmieva sa útočník Komety Vilém Burian. "Tu v hale je príjemne," pritakáva kouč Alois Hadamczik. "Ráno som zostal hodinu v rade na diaľnici, tam to bolo hrozný."

Tréningový bet365 elán pred novou sezónou môže Kométa predviesť aj vlastným fanúšikom.Modrobiele dnes od 18 hodiny h ostí Slovan Bratislava.

Pre Brňany to nebude len prvý prípravný mač v DRFG Arene, debut na domácej striedačke zažije aj kouč Hadamczik. "Nič si z toho nerobím," prehodí. "Chceme postaviť tie, nechcem povedať najlepší, ale najskúsenejších hráčov. Divákom sa chceme ukázať a vyhrať, "plánuje 63-ročný tréner. Na ľade by sa tak mala predstaviť nová defenzívne posila Tomáš Kaberle či kanonier Petr Ton, ktorý v kométe predĺžil zmluvu.

S účastníkom zámožnej KHL sa Brňany stretli presne pred týždňom v Bratislave, kde Slovana po nájazdoch podľahli 4: 5. Duel sledovalo vyše šesť tisíc divákov. A aj brnenská odveta ťahá.Včera bolo predaných okolo troch a pol tisíc lístkov, čo je na prípravný mač v tuzemsku nadštandardné číslo. "Slovan je asi bet365 bonus v príprave najatraktívnejšie bet 365 súper a pre nás veľká previerka," hovorí 26-ročný Burian.

Spoločne s parťákov prepínajú dnešným Mace na zápasový mód.

Hokejisti Komety trénujú na ľade už štvrtým týždňom, zatiaľ však odohrali tri duely.Teraz, keď do štartu extraligy zostáva presne mesiac, čaká na Kométu hneď osem prípravných duelov.


"Do ligy je ešte ďaleko, musíme veľa trénovať," pousmeje sa Hadamczik. "Mám ale radosť, že sa v mančaftu objavuje už veľa vecí, ktoré po hráčoch chcem."

Kvapík duelov tak uvítajú hlavne samotní hráči. "Stále máme taký letný mód, pohodičku," vykúzli úsmev urastený Burian. "Aj keď pohodičku, je to stále tvrdá bet365 stavky príprava. Keď ale budú dva zápasy v týždni, rýchlejšie nám to utečie. "

Vo štvrtok hrá Kométa doma ďalšie prípravný mač, proti Českým Budějoviciam, a potom má jeden z posledných voľných víkendov. "Ešte si užijeme dva alebo tri.Potom sa zastavíme až o Vianociach, "vie Burian.

bet365 mobil

1 komentár: