štvrtok 20. júla 2017

Vyhrá Spieth tretí major sezóny? Na British Open je favoritom

Dvadsaťjedenročný Spieth tento rok vyhral Masters aj US Open a má šancu nadviazať na Bena Hogana a ako prvý od roku 1953 ovládnuť prvé tri major sezóny.

"Toto je najslávnejší miesto nášho športu, neuveriteľné miesto, kde na vás dýchne história a je úžasné tu hrať, "povedal Spieth po prvom tréningu na Old Course.


"Zase to bude boj proti tým najlepším a je to vždy výzva a radosť," doplnil.

bet365 Ihrisko v St. Andrews si pred 144. ročníkom British Open vyskúšal netradične ešte v Amerike na simulátore. "Testoval som, ako rany tvarovať a zist il som, že lopta bude mať väčšiu dobeh a možno sa do hry viac dostanú pri drivru železa.Študoval som rozľahlé greeny, ale vždy ide o to hrať svoju hru, "priblížil Spieth.

Pred British Open vyhral v nedeľu John Deer Classic a rýchlo preletel z USA do Európy. "Je mladý, vyspí sa a časový posun zvládne," mienil šesťnásobný víťaz major Nick Faldo a dodal: "Spieth má vysoké golfové IQ a rýchlo sa adaptuje." Spieth má z uplynulých dvadsiatich kôl, vrátane US Open, skvelé skóre 56 pod par a predovšetkým udivuje presným patováním. "Je teraz v patovanie najlepším z nás a keď vám to ide s poschodím, je to päťdesiat percent úspechu," povedal Angličan Ian Poulter.

O Spieth ako o favoritovi hovoril aj majiteľ 14 titulov z major Tiger Woods. "Je vo výbornej forme a je len otázkou, ako tu dokáže predviesť svoju hru.Musí počítať každý deň s iným vetrom a s inými druhmi rán, "povedal Woods, trojnásobný víťaz British Open, z toho dvakrát v rokoch 2000 a 2005 práve v St. bet365 bonus Andrews.

Woods v rokoch 2000 a 2001 vyhral štyri major v rade a získal tzv. "Woods Slam". Teraz sa hovorí o tom, že môže vzniknúť "Spieth Slam", ale s tým nesúhlasil iný hráč Graeme McDowell. "To by nebol Spieth Slam, ale Grand Slam," upozornil Severnej Ir na fakt, že Spieth môže vyhrať štyri major v jednom kalendárnom roku.

Prekaziť Spieth radosť môžu okrem iného jeho krajania Phil Mickelson, Rickie Fowler, Dustin bet365 mobil Johnson, Bubba Watson a Matt Kuchar. Z Európanov treba Švéd Henrik Stenson, bet 365 Angličan Justin Rose a z ďalších napríklad Austrálčan Jason Day alebo Juhoafričan Louis Oosthuizen, ktorý v St .Andrews vyhral v roku 2010.

bet365 stavky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára