štvrtok 20. júla 2017

Olomouc - Příbram 1: 3, radosť hosťom priniesli dva góly v nastavení

"Za prvej polovici a za celkový výkon sme si nezaslúžili prehrať. Rozhodli okamihy, kedy sme stratili loptu pred vyrovnávacej trefou, Bednář bol bet365 mobil medzi tromi obrancami a skóroval. Rohový kop pred druhou bránkou sme nemali dopustiť, musím sa pozrieť na video, ale myslím si, že tam mal pomôcť brankár. Robíme hrubé chyby, "ľutoval olomoucký kouč Leoš Kalvoda.

Příbram o svojom prvému víťazstvo v novej sezóne rozhodla dvoma gólmi, ktoré padli po vypršaní normálnej hracej doby. Najskôr sa trafil bet365 bonus Hnaníček, po ňom ešte Bednář, pre ktorého to bol druhý gól v zápase.

"Mám na Andrův stadi on a Olomouc krásne spomienky, som rád, že je Sigma späť v lige.Bolo to hore dolu, oba celky mali veľa šancí, boli bet 365 sme šťastnejší v závere, podarilo sa nám striedanie. Súpera je mi ľúto, odviedol výborný výkon, ale pre nás sú tie body veľmi dôležité po domácej prehre s Jabloncom, "povedal Příbramský tréner Pavel Tobiáš.

Domáce začali tlakom, v 3. minúte pálil z krídla Hála a brankár Hruška len sledoval, ako lopta tesne preletel brvno. O dve minúty neskôr ale ukázala pazúriky aj Příbram, brejk klieštiky hasil odvážnym vybehnutím brankár Reichl.

Potom sa ale zase na domácom trávniku tlačila dopredu Sigma a v 9. minúte Hruška reflexívne vyrážal Vašíčková hlavičku.O chvíľu neskôr boli domáci ešte bližšie ku gólu, Navrátilův pokus ramenom skončil na tyčke a odrazenú loptu chytil Hruška.

Příbram využívala chýb Hanák v rozohrávke, po vysunutí Bednářa opäť zachraňoval Reichl. Hral sa ofenzívny futbal, Vašíček bežal sám na Hrušku, v poslednej chvíli ho o loptu pripravil sklzom vracajúci sa Sus.

Potom sa defenzívy zrovnali, až po polhodine opäť hrozil hlavou Bednář, tribúny Androva len zahučal. O osem minút neskôr ďalšie hlavička Bednářa o centimetre minula bránku.

Do druhého polčasu opäť vletela aktívne Sigma, Halenár pálil z ostrého uhla príliš vysoko. V 58. minúte už ale Andrův stadion búril.Halenár parádne vysunul aktívneho Navrátila, ktorý sa trafil presne k žrdi.

Vedenie Hanákům ale nevydržalo ani desať minút. Halenár bet365 stavky stratil loptu na polovici ihriska, Rezek vysunul aktívneho Bednář, ktorý sa tentokrát nemýlil a tvrdou strelou na prednú tyč zrovnal.

Příbram bola veľmi silná vo standardkách a v 79. < br>


minúte skoro skóroval na zadnej tyči Brandner, ktorého hlavičku odkopol z bránkovej čiary Šindelář. V nastavení sa však hostia dočkali, keď sa hlavou po rohu presadil Hnaníček. Naviac vzápätí fauloval Vepřek a Bednář premenil nariadenú penaltu. Tretím gólom v sezóne sa tak dotiahol na DOSKY na čele tabuľky strelcov.

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára