pondelok 17. apríla 2017

Colin Tizzard: "Cue Card je přesně tam, kde ho chci pro krále Jiřího"

Kdyby sedí druhý, třetí, čtvrtý nebo pátý to nebude žádný rozdíl, když má spoustu tempem."

O dvacet čtyři hodin předtím Tizzard sledoval v úctě jako jeho stoupající hvězda, Thistlecrack, smířit . pozoruhodný výkon vyhrát Grade One Long Walk Mezní hodnota v Ascotu

on poznamenal: „způsob, jakým byl pracoval jsem Bet365 sázení live si myslel, že by bylo těžké porazit, ale způsob, jakým tančil pryč s ním ve konec byl mindboggling."

Cue karta nebude jediným Grade One challenger putují až od Milborne Port na Štěpána jako Native River je za měřen na Kauto Hvězdných nováčky Chase.

Native River pokročila s každým ze svých tří průletů ploty v této sezoně, kulminovat s působivým vítězstvím nad Un Temps Pour Tout Chase platové třídě Dva Worcester nováčky v Newbury setkání Hennessy v listopadu.


jeho poslední výlet do platové třídy jedna společnost přišla na svém posledním startu Bet365-Vyzvednout bonus nad překážkami při dokončovacích devátý v Albert Bartlett začínajícího Mezní na Cheltenham M. Festival

Tizzard řekl: „Bude skákat [některé ploty o] v úterý ráno a zapsán na Kauto hvězda začínajícího Chase.Jsem si jistý, že bude půl tuctu silných zůstávající v závodě, ale je v dobré formě a vypadá siln ý vytrvalec sám."

účast Smad Place v King George VI Chase závisí na kus práce udělá na zámku Barbury v pondělí ráno.

Alan King je šedá, kteří postavit památný výkon front-běh vyhrát Hennessy Gold Cup minulý měsíc, je obecný 14-1 výstřel pro Kempton , ale sponzoři, William Hill, nabízejí 8-1 „s běhu" o něm.

Racing byl ve smutku po zprávách o smrti Alana Lee, kdo byl závodní korespondent doba od roku 1999, a před tím byl v novinách je kriket korespondent 11 let.

Lee, který byl 61, podstoupil operaci srdce v listopadu, ale byl natolik fit, aby se zúčastnili setkání Ascot v pátek, ale zemřel v sobotu

závodní korespondent BBC, Cornelius Lysaght, řekl: „byl to právě nejoslnivější a nejpřirozenější spisovatel." bývalý Engl a kriket kapitán Michael Atherton zavolal Lee „vynikající novinář a dobrý přítel."

Bet365-Recenze sázkové kanceláře

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára