utorok 11. apríla 2017

Jessica Ennis-Hill prebúdza dušu svojho veľkého comebacku v Pekingu

V priebehu tohto roka došlo k mnohým športovými výkonmi, ktoré urobili pokles čeľusť a srdce spievať. Nič, keď sa priblíži k raketovým začatiu duši celkom rovnako ako sledovanie Ennis-Hill vyhlásiť titul sedemboj svetový len 13 mesiacov po pôrode svojho syna Reggie. To si zaslúži ísť dole ako jeden z najväčších návratov v sport.Jessica Ennis-Hill opäť svieti matkou všetkých návraty Viac

Len hŕstka žien oslavoval titul majstra sveta po pôrode, a väčšina z tých, ktoré prichádzajú v vytrvalostných pretekoch, kde môže tehotenstvo udeľujú niektoré výhody. Ale v sedmiboji? Nikdy.V skutočnosti mnoho športových vedcov som hovoril s po Ennis-Hill oznámila , že je tehotná vlani v súkromnom pochyboval, že by to bolo možné. K nim v roku 2010 Commonwealth Games sedmiboji šampión Louise Hazel sa uvádza len zrejmé, keď povedala Ennis-Hill tehotenstvo hodil "obrovský otázku nad pokračovanie kariéry ako heptathlete".

Je pochopiteľné, vzhľadom k sedemboj je International Baccalaureate z atletických disciplín. Jeho sedem disciplín testovať nielen rýchlosť, silu a vytrvalosť, ale schopnosť Twist, otočte sa, hádzať a skoku. Neznamená to požadujú nielen obrovskú silu - ale aj väčšie vôľa príliš.To nie je ľahké v priebehu tehotenstva a po ňom, kedy hormóny, ktoré vytvárajú laxnosť v šľachy a väzy sú špliechanie okolo.

Keď Ennis-Hill začala návrat na stacionárnom bicykli v novembri sa jej podarilo len 15 Zápisnica zo šliapania, než sa cítil nesvoj. A až vo februári, ktorá začala niečo podobať normálnemu sedemboj, školenia. Jej súperi, ktorí začali svoj u zimnú prípravu v októbri minulého roka, mal náskok šiestich mesiacov.


Facebook Twitter Pinterest Vo chvíli, keď Jessica Ennis-Hill vyhral sedemboj zlato v Pekingu

Potom došlo k zraneniu došlo, najmä na jej Achilles, ktorý objasnených až v máji.Ako jej tréner Toni Minichiello priznal nedávno: "Mali sme dni v zimnom období, kedy som si myslel: vidím to dievča sa vracia, nie som si 100% istý. Vo februári, keď ľudia tvrdil, že Jess bude v Pekingu by som zdvihol obočie. "

Ešte pred tak blízko, ako tri týždne nemala očakávať, že vyhrať v Pekingu. V skutočnosti, že ani nebol istý, či sa bude súťažiť.

Na druhú stranu, my sme vždy vedeli, že Ennis-Hill je najväčším veľkých javiskových umelcov. Počas svojej kariéry sa súťažilo v deviatich veľkých šampionátov, od svetových mladíkov v roku 2003 na tohtoročných svetových šampionátov. A v ôsmich z nich - osem! - ona vydala jej najlepšie sedmiboji skóre roka.Nielen vystúpila na najvyššie hory, s dvoma majstrovstvá sveta a olympijské zlato na svoje meno, ale ona vie, ako udrieť vrcholy.

Samozrejme, že bola zďaleka jej najlepšie v Pekingu. Jej skóre 6,669 bolo viac ako 250 bodov pod ňou Londýne v roku 2012 zlatú medailu víťazný triumf. Posudzoval jej mimoriadnej vysokých štandardov, tam nebol jeden vynikajúci výkon. Namiesto toho jej sila bola jej pevnosť.Dôsledne sa zdvihla v blízkosti jej sezóna je najlepšie, a v kľúčovom okamihu, keď jej najbližší challenger, Katarina Johnson-Thompson, zlyhal jej prvý skok do diaľky sa produkoval najlepší skok hárat tohto 6.42 premeniť skrutky.

< p> Byť plagátu dievčatá pre domáce olympiáde určite bitka-testoval schopnosť Sheffield narodený Ennis vyrovnať sa s extrémnym tlakom, a dal jej pri danou ocele. Vedela, že skóre niekde okolo 6700 bodov. Vedela tiež, že iní mohli ísť vyššie. Ale tým, že príde rýchlo a ujali sa vedenia po druhom prípade je skok vysoký, požiadala svoje mladé a talentované súperovi: môžete zvládnuť, keď je teplo, je na vás

Nemôžu ?.A Minichiello taky zaslúži veľa chvály za jeho výkon koučovanie. Keď sa otvorene priznáva: "Bol to ťažký krivku učenia pre mňa. Ak sa dostane opäť tehotná viem, čo robím…nie, že som povzbudivé, že. "

Ale správne ustúpili do pozadia ako Ennis-Hill bavil sa v nej nádherne nečakané zlato s úsmevom cítite mohol ktoré svieti Vtáčie hniezdo. Potom hovorila o tom mať malú pohárik sektu na oslavu, ale to triumf nepôjde do hlavy. Vie, že v Riu budú takí Brianne Theisen-Eaton, Johnson-Thompson a Nadine Visser sa stal ešte nebezpečnejšie. Ale bude lepšie, taky.

Otázkou teraz je, čo sa dá robiť budúci rok?Vieme z histórie, že mať dieťa a udržanie Betclic-Bonus ihneď po registrácii olympijský titul nad priestorom štvorročného cyklu je neuveriteľne ťažké. V skutočnosti zoznam športovcov, ktorí dosiahli beží len dve. Austrálska Shirley Strickland, ktorý vyhral 80m prekážok zlato v roku 1952 a 1956, mala chlapčeka, Philip, v roku 1953. A francúzsko-Kamerun Françoise Mbangová Etoneová, ktorý vyhral trojskok zlato v Aténach 2004, mala chlapčeka, Niels, v roku 2006, potom zachovaná zlato v Pekingu dva roky neskôr.

Dosiahnutie dvojaký zlato v sedmiboji bude určite ešte ťažšie. Ale po tomto zarputilo napriek tomu osviežujúci výkon v Pekingu sa budete snažiť hovoriť Ennis-Hill, že to nie je možné urobiť?

Betclic-Registrácia zdarma

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára