pondelok 17. apríla 2017

Conor McGregor hviezdu obrat v Las Vegas ako tisíce sa hrnú vidieť hlavné človeka UFC je

A nie len váženie, ale váženie, ktoré by sa nestalo o ďalších šesť hodín.José Aldo a Conor McGregor sa nakoniec zrazia - a humbuk je oprávnený Prečítajte si viac

Keď Zamestnanci UFC hlásili MGM Grand nie neskoro po východu slnka, aby sa pripravili na odváženie v 15 hodinách, boli ohromení, keď videli stovky ľudí, ktorí boli vystavení írskej vlajke, čakajúcich na vstup. Za niekoľko hodín linka narástla na tisíce, Cez halu arény, po chodníku, okolo kasína a na bulvári Las Vegas; Všetci chytí dve minúty svojho pásu na svoje šortky, postavia sa na stupnici, ohybujú bicepsy a zmiznú. Preto to stálo pre veľkú časť piatku. A pili. A spievali.A ukázali - ako keby to bolo potrebné vystavená - že to šľachovitý, sebaistý muž s hrudníka komplikovaných tetovanie by mohlo byť asi najdôležitejšie postavou v ktoromkoľvek bojov dnes. Každý, kto láka tisíce stáť celý deň len preto, aby ho vidieť viazaný na stupnici má magické odvolanie ako nikto iný.

A keď McGregor nakoniec sa objavil na veľkom pódiu s obrie obrazovkou videa rysuje vyššie, oni zareval, ako by Sobotňajší UFC 194 proti José Aldo bol už vyhral. On vyzliekol pomaly klesá jeho oblečenie s jemnou ľahkosťou, ako by to bol nejaký druh prepracované striptízu. Vstúpil mierka, sledoval počet hit 145lbs (rovnaké ako pre Aldo) zaťal päsť a vrazil ho do vzduchu. Zovrel pery. Poobzeral sa okolo seba.Potom prikývol. Odpoledne pred plnou kartou lákavých zápasov sa v tomto momente šport zdal byť len okolo neho. Facebook Twitter Pinterest Íri a brazílski fanúšikovia na váhu. Foto: Brandon Magnus / Zuffa LLC cez Getty Images

"Zabijem ťa," zasyčal Aldo, keď bol tento boj vyhlásený mesiacmi. Všetko, čo povedal tentoraz, sa utopil v hučení tisícok, ktorí čakali hodiny, aby ho videli na tejto scéne. Keď sa muž s mikrofónom spýtal Alda, aby ho rozprával, dav ho umlčal so zónami "olé, olé, olé". Keď sa prezidentka UFC Dana Whiteová pokúsila zhromaždiť Alda a McGregora za predstavu tradičného bojovníka, obaja muži sa začali baviť.Dav zavyl.

Ale White rýchlo oddelil. Bojovníci opustili javisko a dav - odhadovaný byť 9,500 -. Podané z arény

Len nemali naozaj ísť. Nestačilo opustiť Conor McGregor. Deväť tisíc fanúšikov nestál na Las Vegas Blvd celé hodiny, len aby zistili ich hrdina pruh na spodnom prádle. Prišli na oslavu. A tak v deň, keď všetci McGregor to bolo stáť na stupnici a zaťať päsť sa preleje cez dvere MGM Grand Garden Arena a začalo improvizovanú nepokojov.

Sú narástol do MGM potraví n súd, tisíce z nich mávali vlajkami a čerpanie päsťami.Žena sedela pri stole vnútri Blitz mrazených dezertov s rukou na ústa, zatiaľ čo jej dve malé deti a manžel sledoval s ústami dokorán ako Dav koná nápojov vo vzduchu a spieval "Ole, Ole Ole."

pár oblečený ako elfovia, popíjanie nápojov v daiquiri bare pritlačenou múru koridoru ako McGregor armády zaútočili okolo spevu Žltá ponorka.

Mimo obchode Misura, fanúšik McGregor stal sa tak prekonať spev Winter Wonderland, že on vzal svoj nápoj a hodili ju na hlavu.Zvyšok davu sa presunul minulosti

kričal pred Starbucks a reval pod znamením reklamných džínsy, ktoré čítajú: ". Wrangler - nech žijú Cowboys" Oni sa pretiahol okolo Nathana Famous Hot Dogs, Häagen- Dazs a hexx cukrovinky a k samotnej skutočné kasína.

pri ústí kasína, niekoľko mladých mužov vyskočil na hracích automatoch, hojdať sa hore a dole ako dav spieval oblasti Athenry , potom vnikli do spievajúci o "Graffiti na stene." a ako žlté košeľu bezpečnostných pracovníkov miešaná nejako kontrolovať nárast opitý a zareval ľudstvo víriace okolo drásajúce výherných automatov s názvami ako "Cougar-licious" a "Walking Dead," zastavila dav.A spev vzrástli vo veľkej miestnosti.

"Kto to sakra je Aldo! Kto je sakra Aldo! "

McGregor armáda sa zasmial. Ochranka vyzeral zmätene. Potom pomaly dav narástol opäť dopredu, pohybuje smerom k východu, smerom k Las Vegas Blvd, kde mal svoj deň začal toľko hodín predtým. A keď už nič iné, omráčenie patróny MGM Grand v cca 4pm deň pred UFC 194 vedel niečo o tom, aký veľký Conor McGregor stalo.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára