štvrtok 13. apríla 2017

Po výlete do Royal Armouries, Eagles sa obrnil na škótskej Swordfight

Je skvelé, že sa nachádzate v centre takého živého mesta, kde sa každý deň deje toľko. Vo štvrtok sme napríklad navštívili tím Royal Armouries a zdieľali sme prehliadku s niektorými úžasnými študentmi a učiteľmi z Swallow Hill Community College. Bolo zábavné naučiť sa nejakú históriu, spoznať skvelých ľudí, A dozvedieť sa o staromódnych technikách boja s mečom. Thretton Palamo a Joe Taufete'e sa ukázali byť dosť šikovnými s mečom, ale ani neboli schopní vybojovať miestnych obyvateľov…

Leeds si kupuje skúsenosti z turnaja s nadšením obklopujúcim mesto.Aj keď je jasné, že rugby league je dominantný tu s tým, že nosorožce zase vedie Superligy, že je veľmi dobrá účasť na ragby rovnako.

Boli sme trénovať na Leeds Trinity University, kde sme mali vrelé privítanie zo strany zamestnancov, keď sme prišli. Určite by sme oceniť ich podporu a využitie ich nádherné zariadenie, ako sme pokračovať v našej Svetový pohár dobrodružstvo

Po našej frustrujúce porážke Samoa, do vzdelávania v tomto týždni bolo naším cieľom riešiť naše problémy z hry. - ktoré zahrnuté príliš veľa penále a príliš veľa jednoduchých chýb - a poučiť sa z nich a dať je za nami. My sme potrebovali preskupiť psychicky i fyzicky i kolektívne sme urobili dobre, aby tak urobili.Máme stále dopredu v príprave na Škótsko.

Samozrejme, že v stredu Škótsko porazili Japonsko. Neboli sme schopní sledovať hru spoločne ako družstvo, pretože sme boli v tej dobe praktizovaní, ale vedeli sme, že výsledok v čase, keď sme nastúpili do autobusu a väčšina chalanov ho sledoval p red spaním do postele v noci.

< p> Naše video analytik Paul Goulding, dostal okamžite pracovať kódovanie v hre, takže sme ho mohli sledovať spolu ako tím, druhý deň ráno, efektívnejšie a dôkladnejšie.

Čo sa z toho zrejmé, bolo to, že Škótsko majú veľkú vodcovské schopnosti a niektoré chytrí Playmakers a sú skutočnou tím sa musí počítať.Hrajú inteligentný ragby - sú absorbované japonské útoky v prvom 40 a hit je ťažký a často v druhej - a nám umožní pracovať získať víťazstvo v nedeľu. Facebook Twitter Pinterest Škótsko centrum Matt Scott je riešený v priebehu víťazstvo nad Japonskom v Gloucesteri. Foto: Michael Lee / Taiwan Mike / KLC fotos / CorbisCan American rugby prekonať Univerzitný kampus?


Čítajte viac

Veľa bolo povedané o Japonsko-Škótsko Unibet poker bonus hre o krátku dobu obrátky Japonci po historickom víťazstve nad Springboks.Teraz Škótsko mali štyri dni obratu, zatiaľ čo my sa mali týždenne.

krátkym zvraty sú výzvou pre každého tímu v tomto turnaji, ale v prostredí tímoch vo Svetovom pohári robiť to, čo je potrebné urobiť pre ich správu. Bez ohľadu na obrat a 10 zmien, ktoré tréner Vern Cotter urobil jeho tímu, bude Škótsko vyjsť paľby po svojom víťazstve nad Japonskom. Očakávali by sme, že nič menšieho.

Pre seba, musíme k pacientovi a naďalej brať veci jednu hru naraz. Ak sa zameriame na jeden úloha naraz a prinesie všetko, čo máme na každú z týchto pripravovaných hier, sme stále schopní dosiahnuť náš dlhodobý cieľ: dosiahnuť do štvrťfinále. Úlohou tento víkend je poraziť Škótsko.

Unibet-Podrobný popis

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára