pondelok 17. apríla 2017

Lindsey Vonn a ďalších hviezdnych amerických žien užívať zimné horúce pruh

Môžeme naplánovať Ďalšie olympijské hry v tomto roku?

To je otázka, veľa z nás žien v zimných športoch musí byť teraz žiada. Rovnako ako 60 a 70F počasie zametanie severovýchod v decembri, Američanky v lyžovaní a posuvné športy - mená pre domácnosť a neznáme mladíkov - majú atypickú zimu

Začnite s Lindsey Vonn .. Jej životopis - štyri Svetový pohár tituly za päť rokov od roku 2008 do roku 2012 - je bezkonkurenčná. Ale v posledných rokoch, ona bola lepšie známy pre jej vzťah s Tiger Woods a nešťastné reťazec zranenia.Mala strašnú haváriu v majstrovstvách sveta v roku 2013, trhanie dva väzy v jej pravom kolene a lámanie kostí, znovu zrani l koleno neskoro v roku 2013 a vynechal v roku 2014 olympijské hry.

Mala pevnú 2014 -15 Svetový pohár sezóny, vyhral osem udalostí a brať sezónu zjazd a super-G gule, ale pretrvávajúce problémy s kolenami prispel k šampionátu sklamaním na domácom snehu Vail - bronzová v super-G bolo útechou inak obtiažnom udalosti , Tento rok, trpela malú zlomeninu v jej ľavom členku v auguste a vynechal otvárač sezóny v októbri.

Vidíme veľa športovcov sa vrátil z toho všetkého, aby boli konkurencieschopné po 30 rokov.Nechceme zvyčajne vidieť, ako robiť veci, ktoré sa nevedú pred všetkými zraneniami. To je to, čo Vonn urobil.

Štyri rovné víťazstvo, tlačí jej kariéra celkom až 71. Pridať do dvoch slalomových víťazstiev pre géniov Mikaela Shiffrinová, a to šesť rovné víťazstvo pre amerických ženy.

Vonn súťaž sa zmenšil v tomto roku, s predchádzajúcou Svetový pohár šampiónov Anna Fenninger a Tina Maze von. Shiffrin tiež utrpel zranenia, ktoré by mohli vykoľajiť svoje šance bojovať o celkovej titule.Ale vyhral štyri preteky v rade, nie všetky z nich v jej priaznivých disciplín, je monumentálny feat.

Zatiaľ americké ženy trhať posuvné stopy, a to nielen vo svojom obvyklom silnom obleku bôbov, ale . tiež v sánkovaní, kde je pódium je obvykle plný nemeckých mien

Erin Hamlin mal niekoľko prielomov v jej kariére - majster sveta v roku 2009, bronzový medailista v roku 2014 olympijské hry - ale mal typický svet Cup období vlani, piate miesto za štyri nemeckej jazdca. V tomto roku, väčšina z tých nemeckých jazdcov a ďalších špičkových pretekárov sú stále okolo seba, ale Hamlin sa vyšplhal až na druhé miesto v priebežnom poradí Svetového pohára po štyroch pretekoch.

prvom mieste? Summer Britcher, 21-ročný z Baltimoru.Facebook Twitter Pinterest Erin Hamlin, stredné, oslavuje po víťazstve žien Sane Svetového pohára preteky s Emily Sweeney a Letná Britcher. Fotografie: Mike Groll / AP

Hamlin, Emily Sweeney a Britcher pozametal stupňa víťazov v Lake Placid. Park City, Britcher a Hamlin šiel 1-2 v dvoch závodoch, vybudovanie vedenia v priebežnom poradí pred nemeckou Dajana Eitberger a Natalie Geisenbergerová.Sweeney je piaty. (Je to dobrý rok pre USA Luge všeobecne. - Chris Mazdzer má dve víťazstvá a vedenie v majstrovstvách sveta, s Tucker West stojí piaty po 1-2 skončiť s Mazdzer v Lake Placid)

Ale šampióni 1-2 USA úpravy sú stále na rýchlokorčuľovanie ovály, kde Heather Richardson-Bergsma a Brittany Bowe prijali obe predné miesta v siedmich z ôsmich 1000 m a 1500m pretekov v tejto sezóne.Jedinou variantom bola v Salt Lake City, kde Richardson-Bergsma nie dlhších vlakov a skončil tretí za Bowe a Číny Zhang Hong.

Rýchlik Americké ženy sú tiež druhý (Richardson-Bergsma) a štvrtý (Bowe) 5 00m.

Späť na klzných dráh, USA tiež mal 1-2 skončiť v ženskom bobovej 5. decembra v Winterberg, Nemecko, ale Elana Meyers Taylor musel sedieť na ďalšie preteky v dôsledku pretrvávajúcej otras mozgu záležitosti. Jamie Greubel Poser, ktorý vyhral v Winterberg, je hneď na druhom mieste v poradí Svetového pohára za kanadského Kaillie Humphries.

Nie je to dobrá správa pre amerických zimné ženy.Američania sa netvrdí, v bývalej pevnosti skeletu, short-track korčuľovanie a skoky na lyžiach, s bývalým Skokanské majstra sveta Sarah Hendrickson sa pre sezónu s zranenie kolena. Lyžiarsky tím cross-country chýba tehotná šprint hviezda Kikkan Randallová, keď si pripísal vzácnu tretie miesto relé skončiť v Lillehammeri. Krasokorčuliari Ashley Wagner a Gracie Gold nejaké sľubné Veľkých cien výkony, ale minul pódium vo finále Grand Prix

Ale ešte niekoľko amerických žien má víťazstvo v mladých sezóna ch Svetového pohára -. Mikaela Matthews (dual magnátov ), Devin Logan (ski-rampa), Jamie Anderson (snowboard slopestyle).Pružný snowboardista Lindsey Jacobellisová bol na druhom mieste v prvom snowboardcrosse sezóny.

Takže ak Rusko chce získať trochu viac využívať z olympijských športoviskách a to všetko znova, niekoľko Američanov by bolo nadšené súťažiť o zlato .


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára