piatok 14. apríla 2017

Kristoffer Broberg získal prvý titul na European Tour vo veľkom štýle na BMW Masters

Švédsko je Kristoffer Broberg zaistené svoj prvý titul na European Tour vo veľkom štýle tým, že porazí americkú Ryder Cup hráč Patrick Reed v play-off pre BMW Masters v Šanghaji.

Broberg birdie prvý zvláštne otvor na jazere Mälaren potom, čo sa Reed skončil zviazaný na 17-under s nočným vodcu, Thongchai Jaidee, a Byeong-hun a Henrik Stenson všetky chýbajúce birdie putt na 18. greene na šancu byť súčasťou play-off.

Reed konalo jednorazové vedenie s dvoma otvormi hrať po vŕtaní otvorov pod z 100 yardov od fairway bunkri na 15. pre orol a robiť svoje piate birdie dňa na druhý.Avšak, svet No17 potom bogeyed 17. a zúril zanechať birdie putt krátke od 1 2 stôp na 18., kliknutím na na rovnakej úrovni ako pred hodil loptu do jazera, obklopujúce green.European Tour vyhodiť ako Sergio García vypadne zo závodu Dubaj znovu viac

to odišiel Broberg s birdie putt z podobnej vzdialenosti, ale tiež opustil ju tesne pred Jaidee a An, hrať v skupine za nepodarilo previesť svoje príležitosti rovnako.

hráči sa vrátil k 18. náhlej smrti a po Reed našiel bunkeri svojim prístupom a postriekal von na štyroch nohách, Broberg urobil mýliť svojím birdie pokus.

svetový No3 Rory McIlroy, nehral udalosť a bude mať náskok púhych 1613 bodov do DP World Championship Tour tento týždeň, ako vyzerá vyhrať tretí závod na titul v Dubaji za štyri roky.

McIlroy by boli predbehnutí Danny Willett, keby Angličan skončil sám v 28. alebo lepšie v Šanghaji.Avšak, posledné kolo 70 na jazere Mälaren vľavo Willett v delenom 28. s ďalšími dvoma hráčmi, keď sa pozerá do konca roka ako európsky No1 prvýkrát.

Sedem hráči môžu ešte vyhrať preteky do Dubaja, hoci Justin Rose, Shane Lowry, Louis Oosthuizen a Branden milosti potreba dokončiť druhý alebo lepšie Jumeirah Golf Estates, zatiaľ čo musí byť najskôr.

Willett, ktorý urobil zatváranie 62 až do konca tretieho v HSBC Champions v tomto mesiaci, povedal: "minulý týždeň bol celkom stale - samozrejme som mal dobrý posledné kolo - a tento týždeň to proste bolo stale znovu. putted som dosť zle po dobu štyroch dní.Nikdy som naozaj dostal niečo deje.

"Je to blízko, aj keď, a myslím, že sa môžete pozrieť na to, ako by som sa tam budúci týždeň a ja som vyhral, ​​som vyhral. Je to jedna z tých dobrých situácií byť v.Mám deň a pol off preskupiť a chill out, a viem, že budem mať šancu na budúci týždeň. "

McIlroy rozhodol prvé miesto v rebríčku Race to Dubai od skončil štvrtý v Masters v apríli, ťahanie jasn� � toto balenie s víťazstvom v WGC-Cadillac Match Play v máji.

sa štyrikrát hlavné víťaz z akcie v lete pre zranenie členka , Willett uzavrel medzeru s kravatou na šiestom mieste v Open v St Andrews a jeho druhé víťazstvo v sezóne o týždeň neskôr v európskych majstrov.

Rose, ktorý sledoval jeho víťazstvo v Hong Kong Open s podielom siedmy BMW Masters, povedal: "vždy som vedel, že budem musieť vyhrať jednu z týchto dvoch týždňov, takže dúfajme, že som sa odkladá a je možné dokončiť ho na veľkom javisku v Dubaji."

McIlroy sa budú môcť spoľahnúť drží na prvé miesto dostal jeho rekord v akcii.26-ročný skončil v prvej päťke v piatich zo svojich šiestich vystúpeniach, vyhral v roku 2014 a 2012, a skončil druhý za Henrik Stenson vlani.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára