utorok 11. apríla 2017

Porážka s Realom Sociedad sa nebude opakovať, tvrdí Adriano

Španielskou La Ligu ohromil výkon Realu Sociedad, ktorý v minulom kole porazil slovutný Barcelonu a rozdielom dvoch gólov si pripísal tri body. Barcelona sa ale podľa obrancu Adriana poučila z chýb a podobný výkon už nemieni opakovať.
Barcelona stratila svoje vedenie v tabuľke Primera Division a prenechala svoje miesto lídra rivalovi z Madridu. Tamojší Real využil zakopnutia svojho soka, ktorý padol s Realom Sociedad San Sebastian. Na štadióne Anoeta domácej prekvapili svojho súpera tromi gólmi, ktoré sa ukázali byť rozhodujúce. Najprv domáci rozjasal Alex Song, ktorý zamieril do vlastnej siete.Potom síce vyrovnal argentínsky fenomén Lionel Messi, ale na jeho gól odpovedali Antoine Griezmann a David Zurutuza.
Ďalšie prehry by sa ale fanúšikovia Blaugranas nemuseli hneď tak obávať, pretože celý tím je odhodlaný napraviť svoje zaváhanie čo najskôr. Skúsený brazílsky obranca Adriano Correia dokonca sľub uje, že podobný výkon už Barcelona nezopakuje. K slovu sa dostal na piatkovej tlačovej konferencii pred víkendovým zápasom s UD Almería.
"Tešíme sa na ďalšie stretnutie, pretože v ňom chceme dokázať, že sme sa poučili z chýb na Anoetě. V ňom môžeme otočiť list a začať písať na ďalšiu čistú stránku. Všetko, na čo sa teraz sústredíme, je výhra v nasledujúcom zápase.To, čo sa stalo v zápase s Realom Sociedad, nám udelilo lekciu a niečo nás to naučilo. Utrpeli sme porážku, čo je vždy veľmi nepríjemný pocit. Aspoň vieme, že niečo podobné už nechceme znovu zažiť, " uvádza skúsený Adriano.
Súčasné predstavenie pod trénerom Gerardom Martinom je stále častejšie kritizované, čo by ale podľa Adriana mohlo slúžiť skôr ako dobrá motivácia. < i> "Ja osobne si myslím, že kritika patrí k futbalu a môže nás iba posunúť vpred. Niekedy však kritickým reakciám na naše poňatie futbalu nerozumieme. Sme stále v hre o tri trofeje, čo je skvelé. Teraz chceme dotiahnuť manko na Real Madrid, to je naša priorita.Myslíme len na to, ako hrať ešte lepšie futbal, " dodáva odvážne skúsený bek.
Adriano v sebe stále živí nádej na nadchádzajúce majstrovstvá sveta, ktoré navyše hostí jeho rodná Brazílie. Hráč, ktorý s futbalom začínal v Coritiba, však dobre vie, že najprv musí pravidelne nastupovať v klube, aby ho tréner Luiz Felipe Scolari mohol povolať. "Viem, že najprv musím ukázať, že na to mám. Pod trénerom Martinom by som mohol získať hernú prax. O šampionáte samozrejme stále snívam a dúfam, že sa mi tento sen splní. Najprv pre to ale musím niečo urobiť, " uvedomuje si niekdajší hráč Sevilly.

Bude pre neho účasť na očakávanom sviatku futbalu skutočnos ťou?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára