pondelok 17. apríla 2017

Nový Zéland se bránil proti Srí Lanky pozdě v den jeden z Hamilton test

Nový Zéland zasáhl zpět s třemi brankami pozdních s Sri Lanka ukončení první den deštěm zasáhla druhé kriketu testu v Hamiltonu na 264-7.

Oba týmy chtěl bat nejprve na Seddon Park hřišti s dostatkem trávy a Seamer Tim Southee připustil Black Caps zřejmě nepoužil podmínky tak, jak by mohl mít brzy.Podařilo se jim získat nějaké dodávky porazit pálku v zahajovacím, ale nebyl schopen vytvořit dostatek pressure.Watchful strážci hrách lidé hrají: archiv, 18.prosince 1981 Více

„Naštěstí se nám drápal cestu zpátky,"řekl Southee. „Myslím, že jsme se dívali na pravděpodobně den, který nebyl pryč podle plánu a že za posledních 20 minut, opr avdu nás táhl zpátky."

Sri Lanka byl v dobré kondici během závěrečného zasedání na 259 -4 a kapitán Angelo Mathews a Milinda Siriwardana sestavování rekordní partnerství.Ale Bet365-Registrace zdarma s podstavcem 138, pět více než v předchozím nejlépe ze strany Srí Lanka páru po páté branky proti Nového Zélandu, Siriwardana klesl na 62.


Trent Boultová měl levák chycen v složenek a tři míče později tvrdil skalp nový pálkař Kithuruwan Vithanage pro kachny. Dva přenosy později, Kane Williamson je přímý zásah došly Rangana Herath a Sri Lanka ztratil tři branky po dobu pěti běhů. Když déšť Bet365-Bonus čeká na Vás zastavil hru krátce poté, co bez přidání do partitury a s 23 do dalšího období zůstaly v den, Mathews byl neporažený na 63.

Srí Lanky odpalování byl agresivnější než jejich ztrátou 122-běh do otvoru Test ve městě Dunedin.Siriwardana, jehož skóre bylo jeho druhá polovina století ve své pětileté zkušební kariéry, byl potěšen jeho záznam stánku s Matthews. „Jsem velmi šťastný se mnou a Angie dostat," řekl Siriwardana. „Snažili jsme se bat přes směn. Snažili jsme se získat 50 a pak další."

Southee byl pick z nadhazovačů Nového Zélandu a tvrdil branky z otvírače Dimuth Karunaratne a Kusal Mendis, jak vystihuje kriketový brankář BJ Watling. Který přinesl udāra Jayasundera a Dinesh Chandimal společně na 2-44 a dvojice kombinovány pro 71-run partnerství zlomené s Jayasundera je dojdou za 26 v mix-up.

O šest bě ží později Chandimal odcházejí 47 zachytil za off dodávky Doug Bracewell.Která opustila turisté nebezpečně umístěné na 4-121 a Mathews a Siriwardana stanoveny konsolidaci směn. S pár se usadil v, Black Caps se uchýlili k nějaké krátké šikmé bowlingu, aby se pokusili je vyvést z míry.

Mathews' Odpověď zahrnovala hákování jeden Neil Wagner míč po laně. Jeho druhý šest zpět nad levým ramenem kužel Mitchell Santner vychován jeho padesát a partnerství století. Siriwardana dosáhl svého vlastního půl století ve stylu stejně, řídit dodávku Bracewell k hranici.

Bet365-Okamžitý bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára